• Gratis fragt på køb over kr. 1000,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 3 hverdage
  • Kundeservice - info@safetynordic.dk

NYHED! Skreddersydde Industrielle støvsugere fra DU-PUY!

oprettet d.

NYHED! Skreddersydde Industrielle støvsugere fra DU-PUY!

I mere end 50 år har DU-PUY fornyet og produceret industrielle støvsugeløsninger med ét formål: sikkerheden og renligheden af ​​vores kunders produktionsfaciliteter.


Vores inspiration: din virksomhed

Siden 1964 har DU-PUY produceret industrielle støvsugere til væsker og faste stoffer til alle industrielle anvendelser. Siden den første støvsuger har byggefilosofien ikke været inspireret af masseproduktion, men af ​​søgen efter kundetilpassede løsninger, designet efter kundens behov. Fra design til forsendelse er vores industristøvsugere gennemtænkt perfekt i alle detaljer, for at garantere den bedst mulige løsning for slutbrugeren.
 

Et komplet udvalg af industristøvsugere

I dag består sortimentet af 1-faset og 3-faset støvsugere velegnet til at støvsuge ethvert materiale: røgfyldte, støvede, flydende, granulære, tunge, solide, lette, tunge, store osv. DU-PUY tilbyder industristøvsugere til industrien , patenterede spandstøvsugere, sugesiloer, centraliserede systemer, støvsugere, rustfri stålstøvsugere, ATEX certificerede støvsugere, pneumatiske transportører og tunge støvsugere til tung industri.


En industristøvsuger skal være:


Specifik

DU-PUY har 13 produktlinjer, der er specielt designet til at imødekomme enhver industriel udfordring.


Erfaring

Efter mere end 50 års aktivitet kan vi forsikre vores kunder om det reelle kendskab til håndværksbranchen, hvilket giver vores produkter høje kvalitetsstandarder, stor sans for detaljer og en høj grad af tilpasning.
Høj "værditilvækst"

Vores produkter er ikke bare industristøvsugere, men rigtige arbejdsredskaber, der gør produktionsprocessen mere effektiv.


Tilpasset

Ikke nok med mere end 100 standardmodeller? Intet problem, vi designer den perfekte løsning til din specifikke applikation.


Pålidelig og garanteret

Den gennemsnitlige garanterede levetid for DU-PUY aspiratorer overstiger 10 år. Denne ejendommelighed gør disse arbejdsredskaber til næsten uendeligt liv. Vi tilbyder 2 års fabrikationsgaranti på produkterne.


Dækket af fuld støtte

DU-PUY fremstiller industrikvalitet MADE IN ITALY støvsugere, og vi har et voksende salgsnetværk. På den måde kan vi garantere den service, du har brug for, når du har brug for det.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar