• Gratis fragt på køb over kr. 800,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 4 hverdage
  • Ekspert kundeservice - 53848700

Vores koncept og brands

Safety Nordic ApS er en virksomhed, der sælger mærkevarer indenfor personligt sikkerhedsudstyr, rengørings- og hygiejneløsninger til kunder i hele Norden til faste lave priser.

 
Det vi sælger, er er det som du bruger i din virksomhed til dagligt. Tork og Katrin til aftørring og hygiejne, 3M til høreværn, sikkerhedsbriller og åndedrætsværn, Plum og Deb til håndhygiejne, Nilfisk til rengøringsmaskiner og ikke mindst ATG til sikkerhedshandsker. Dette er blot nogle eksempler på de mærkevarer som vi tilbyder, og samtidigt kan vi tilbyde tjenester indenfor rengøringsområdet og facility management.
 
Safety Nordic køber mærkevarene, hvor det til enhver tid er billigst, så vi kan tibyde dem til dig til faste lave priser. Vi forhandler med de store og kendte producenter og distributører, og ved at vi selv ikke har eget lager, undgår vi samtidigt det fordyrende mellemled. Det er vigtig for os at du får en mest samlet levering hver gang du bestiller. Derfor bliver varene leveret direkte fra vores distributører, men du får en samlet faktura fra os. Vi har muligheden til at finde produkterne du har behov for, uden at være afhængig af kun en fast leverandør.
 
Du kan spare meget på at vi forhandler priserne for dig i forhold til markedspriserne på produkterne. Vi har som målsætning at tilbyde et spændende sortiment som hele tiden er i forandring, da vi ikke er bundet til et fast lagersortiment. Du kan holde øje med vores hjemmeside og vores sociale medier, hvor vi løbende vil informere om nye produkter og løsninger indenfor sikkerhedsudstyr og rengøringsløsninger.
 

DERFOR ER VORES PRISER SÅ RIMELIGE

 

Vores brands:

 

3M