• Gratis fragt på køb over kr. 1000,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 4 hverdage
  • Kundeservice - info@safetynordic.dk

Om Safety Nordic

Vi sælger sikkerhed, hygiejne og rengøringsprodukter til hele det nordiske marked. Vores fokus ligger på både kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle dine behov.
 

Omfattende lagersortiment til konkurrencedygtige priser
Vi er totalleverandør af personlige værnemidler (PPE) samt arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj, hygiejne- og rengøringsprodukter. Vi tilbyder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten!


Hurtig levering og fri fragt
Alle vores varer på webshop er lagervarer hos distributørerne. Dag til dag levering i Danmark, og flere ugentlige leveringer til kunder i Norden. Hos Safety Nordic får du fri fragt, når du handler for over kr. 1000,- Hurtig levering 1-3 dage til hele Danmark og 2-5 dage til resten af Norden. Ordrer kan afhentes på minilager i Vallensbæk efter forhåndsaftale.
 

Viden og professionel rådgivning
Vi har lang erfaring og kompetence indenfor produktområderne og tilbyder vores kunder gratis vejleding om konkret anvendelse. Vi har ekspertise på fagområderne og er klar til at hjælpe dig. Ring 53 84 87 00 eller mail os info@safetynordic.dk alle hverdage kl. 8-20.
 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du bare har spørgsmål eller kommentarer.

SAFETY NORDIC - ALTID FOR DIN SIKKERHED

 

Bæredygtighed og miljø

Safety Nordic samarbejder med virksomheder som minimerer spild, affald og CO2 udledninger. Vi fokuserer på at tilbyde produkter og emballeringer der fremmer effektivt brug af ressourcer.

Sociale og miljømæssige hensyn, CSR

Det hjælper os i Safety Nordic til at blive en bedre og kvalitetsbevidst virksomhed ved at vores samarbejdspartnere og leverandører investerer i certificering inden for arbejdsmiljø og socialt ansvar.

Lover og EN standarder

Vi samarbejder kun med ISO9001/14001 certificerede distributører som fører produkter fra producenter som har de nødvendige EN godkendelser. Alle personlige værnemidler fra Safety Nordic er CE-mærket.