• Gratis fragt på køb over kr. 800,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 4 hverdage
  • Ekspert kundeservice - 53848700

Fragt og levering

Forsendelsesmuligheder Forsendelsestype
Ordre under 800kr.***
Ordre over 800kr. 
PostNord Parcel
Levering til din virksomhed eller arbejdsplads med PostNord Parcel
Pakke:
0 - 35 kg
Fra 69 kr.
0 kr.*
MyPackCollect (Privat / Virksomhed)
Leveres til PostNords posthus eller til en pakkeboks i nærheden af ​​din adresse og afhentes, når du har tid.
Pakke:
0 - 20 kg
Fra 69kr.
0 kr.*
GLS Pakkeshop (Erhverv/ Privat)
Levering til en privat hjemmeadresse.
Pakke:
0 - 20 kg
Fra 69kr.
0 kr.*
Danske Fragtmænd Produktets høje volumenvægt ** betyder, at vi sender det med Danske Fragtmænd som almindelig fragt. Disse er normalt f.eks. tungere varer.
Stykgods
Fra 420kr

Fra 420kr

Hent Selv / Pick-up
Horsbred 169, 2625 Vallensbæk 
(For afhentningsdato jf. ordrebekræftelse. Skal forhåndsaftales)
-
69 kr.
0 kr.
* Gratis forsendelse gælder ikke for varer med høj volumenvægt / tunge varer klassificeret som almindelig fragt.
** Høj volumenvægt beregnet på produktets længde, bredde, højde og vægt.
*** Gratis forsendelse på ordrer over 800 kroner for alle varer leveret direkte fra vores distributører. 
Hvis du er i tvivl om leveringspriserne, ring til os på tlf .: +45 53 84 87 00


PostNord Parcel
Pakken sendes med PostNord, som forsøger at levere den til din virksomhed eller arbejdsplads. Hvis ingen er på arbejde på leveringstidspunktet, men du vil have PostNord til at levere pakken, kan du indgå en aftale med os ved at tilføje oplysninger om det i notefeltet, når du bestiller.

GLS Pakkeshop
Når du mottar pakkene dine levert gjennom GLS Pakkeshop, blir de sendt til et leveringssted i nærheten av der du bor, eller et annet sted du kommer forbi. Du kan velge mellom de 10 nærmeste Pakkeshops som er basert på postnummeret ditt. Dvs pakken blir ikke forsøkt levert hjemme hos deg. Du kan hente pakken din på Pakkeshoppen i opptil 10 dager etter ankomst. Hvis pakken ikke hentes, vil den bli returnert til Safety Nordic eller en av våre samarbeidspartnere. Vi sender gjerne pakken til deg igjen mot betaling av et nytt fraktgebyr.
 
Sådan fungerer det:
  • Du vælger, hvilken GLS Pakkeshop du vil hente din pakke i og gennemføre ordren normalt. Husk at indtaste din adresse korrekt. Der er ingen muligheder, hvis systemet ikke kan genkende din adresse, f.eks. hvis du har stavet forkert eller forkortet den.
  • GLS sender dig en e-mail og muligvis en SMS, når pakken er sendt fra deres børs og er på vej til din valgte pakkeforretning. Denne e-mail informerer dig, hvornår du kan hente pakken.
  • Du afhenter pakken i pakkebutikken med den sms, der er sendt til dig eller det pakkenummer, du har fået tilsendt, samt en gyldig billedidentifikation.
  • Ideen med GLS Pakkeshop er, at du beslutter, hvor og hvornår du vil hente pakken. En meget stor del af de pakker, der skal leveres hjem til en privat adresse, ender stadig på postkontoret, da modtageren ofte ikke er hjemme, når posten ankommer. På denne måde kan du tage pakken med dig, når du kigger forbi, og vi undgår unødvendig kørsel med pakken, og dermed er denne leveringsform både billigere for dig og bedre for miljøet.
 

GLS Privat levering
Med GLS privat levering leveres din pakke direkte til din hjemmeadresse. Hvis du ikke er hjemme for at modtage pakken, kan den afhentes i nærmeste pakkeforretning.
 
Hent Selv - Pickup
Hvis du vil hente dine produkter direkte og spare forsendelsen, kan du afhente dem hos Safety Nordic ApS, Horsbred 169, 2625 Vallensbæk Vi har åbent mandag - torsdag 17.00 - 20.00 og fredag ​​17.00 - 19.00. Husk at se ordrebekræftelsen for mulig afhentningstid, eller kontakt kundeservice. NB! Hent selv skal forhåndsaftales før bestilling!
 
 
Bestillinger til udlandet
Land
Pris starter fra
Fragtfirma
Færøerne
365 kr.**
GLS/PostNord
Grønland
275 kr.
GLS/PostNord
Norge
265 kr.**
GLS/PostNord
Sverige
95 kr.**
GLS/PostNord
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
** Fra prisen er inklusive toldklareringsgebyr. Hvis du er i tvivl om forsendelsespriserne, kan du ringe til vores kundeservice på tlf .: +45 53848700