• Gratis fragt på køb over kr. 1000,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 4 hverdage
  • Kundeservice - info@safetynordic.dk

5 gode grunde for at vælge Safety Nordic

Hurtig levering 

Kunne du tænke dig at få tilgang til nogle af Nordens største distributører og producenter af sikkerhedsprodukter?
Vores hovedleverandører forsyner både danske og udenlandske forhandlere med hygiejne- og rengøringsprodukter, papir, arbejdshandsker, beklædning, sko og alt i personligt sikkerhedsudstyr (PPE).
Vi har et samarbejde med nogle af Nordens største distributører som gør at du som kunde er sikker på at du får en bedst mulig samlet leverance til dig med dag til dag levering i Danmark og flere gange om ugen i andre dele af Norden. Logistik er meget vigtigt for dig såvel som for for os. Det som du bestiller skal være på plads til det aftalte tidspunkt.
Hvis du er på Sjælland, er du altid velkommen til at afhente enkelte varer på vores lager i Vallensbæk.

 

 

Tilgang til komplette programmer

Vil du også have tilgang til komplette programmer indenfor personligt sikkerhedsudstyr og rengøringsløsninger?
Vi kan som andre desværre ikke love at vi har alle produkter på lager til enhver tid, specielt nu i disse corona tider. Men vores hoved distributører og producenter kan tilbyde komplette programmer indenfor rengøring, hygiejne, handsker, beklædning, sikkerhedssko, åndedrætsværn, hovedværn, øjenværn, høreværn, faldsikring og gasdetektorer.
Logistik er en væsentlig del af vores tilbud til alle vores kunder. Præcis og hurtig levering er afgørende. Det rigtige udstyr skal være fremme på den rigtige plads på det aftalte tidspunkt.
Kontakt os for priser på det som ikke er opført i webshop.

 

 

Professionel rådgivning

Behøver du hjælp til valg og anvendelse af sikkerhedsløsninger på din arbejdsplads?
Hos Safety Nordic samt hos vores samarbejdende distributører og producenter, kan du få instruktion og vejledning om anvendelse af sikkerhedsudstyr og rengøringsløsninger.

Vi tilbyder individuel rådgivning og information om lovgivning tilpasset til din virksomhed og gerne på jeres arbejdsplads. Vores samarbejdende konsulenter er erfarne og certificerede inden for deres fagområde.

Derudover tilbyder vi også vidensdeling, produkttræning og uddannelse indenfor hele vort brede program fra os i Safety Nordic og fra vores producenter.

 

 

Tryg handel

Vi du gerne være tryg på at din leverandør holder det de lover og følger lover og EN standarder?
Vi vil heller give besked hvis der er noget vi ikke er sikker på, og vi vil gøre alt som står i vores magt at holde vores løfter.
Du skal være tryg på at handle hos os, vi overholder lovgivningen indenfor nethandelsområdet.
Vi samarbejder kun med ISO9001/14001 certificerede distributører som fører produkter fra producenter som har de nødvendige EN godkendelser samt certificering inden for arbejdsmiljø og socialt ansvar.
Det hjælper os i Safety Nordic til at blive en bedre og kvalitetsbevidst virksomhed ved at vores samarbejdspartnere og leverandører investerer ressourcer i certificeringer. Alle personlige værnemidler fra Safety Nordic er CE-mærket.

 

 

Den bedste kundeservice

Synes du det er vigtigt med en kundeservice som altid er der for dig og følger dig op med din bestilling – omtrent uanset hvornår på døgnet?
Vi har ikke åbent om natten, men ellers vil vi svare på din henvendelse med det samme og ellers så hurtigt det er muligt. Vi har åbent for henvendelser kl. 8-20 alle hverdage.
Vi har altid kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig før, under og efter købet.
 
Læs mere her