• Gratis fragt på køb over kr. 800,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 5 hverdage
  • Ekspert kundeservice - 53848700/24814430

Får du også tørre hænder ved hyppig håndvask?

Får du også tørre hænder ved hyppig håndvask? Nu er der sygdomssmitte i omløb, og det er nødvendigt at være ekstra omhyggelig med håndhygiejnen.

 

Der er ikke alle hænder, der holder til at blive af sprittet og vasket flere gange om dagen. Du oplever måske også at få rød, tør og irriteret hud når hænderne hyppig bliver rengjort? Håndsprit og håndvask med vand og sæbe fjerner effektivt mikroorganismer fra huden, og vand og sæbe er bedst når der er synligt snavs på hænderne. Håndsprit kan ikke trænge igennem snavs på samme måde som vand og sæbe. Håndsprit med fugtgivende glycerin er bedst ved sart hud, for vand og sæbe kan gøre huden mere slidt og sårbar.

 

Derfor bør man beskytte huden og undgå udtørring ved brug af håndcreme efter hver håndvask med vand og sæbe. Brug derfor en mild, flydende sæbe med hudvenlig pH-værdi og gerne produkter med Svanemærke og uden parfume og andre unødige indholdsstoffer.

 

Vores hudvenlige sæber til normal håndvask er milde, de er dermatologisk testet og er svanemærkede.

 

Vi anbefaler at du anvender en 85% alkohol-baseret hånddesinfektion med fugtgivende glycerol. Vores sortiment indeholder 85% hånddesinfektion i flydende samt gel form i forskellige forpakninger, med genindfedtende effekt til skånsom desinfektion, og alle hånddesinfektionsprodukterne er godkendte i forhold til europæisk EN standard.

 

Læs mere om vores hygiejneprodukter her