• Gratis fragt på køb over kr. 800,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 4 hverdage
  • Ekspert kundeservice - 53848700

PROBLEMER MED DÅRLIGE LUGTE?

Oprettet d.

PROBLEMER MED DÅRLIGE LUGTE?

Har du problemer med forskellige dårlige lugte hjemme eller på arbejdspladsen?

Vi har lige fået testet 1Second Ekstrem effektiv lugtfjerner som er et fantastisk produkt mod lugtgener fra røglugt, mados, køleskabe, toiletter, baderum, indelukkede rum, puslerum, kældre, brugte biler, kæledyrskurve, bure, og meget andet. Fjerner også organisk lugt på steder som toiletter, fødevareindustri, sundhedscentre, køletrailere, ved dyre hold, omklædningsrum, arbejdspladser, fitnesscentre, skoler, plejehjem, værelser med kæledyr med mere.

 

Produktet pletter ikke og det er Ikke-irriterende. Certificeret af uafhængige laboratorier. Produktet indeholder en blanding af naturlige mineraler som har evnen til at binde fugt og flygtige uorganiske molekyler. Den behagelige orange-citrus parfume er langtidsvirkende og frigøres langsomt.

 

Ét tryk på ét sekund er nok til et rum på 50 m3 med dårlig lugt, holder i minimum 24 timer. Vi har glæden af at kunne tilbyde dette produktet til kun 199,- for en spray med 650 ml, og kr. 179,- ved køb af en kasse med 6 stk. Vi har testet mange lugtfjernere, men dette produktet er helt specielt og fungerer fantastisk godt. Kontakt os nu for bestilling på info@safetynordic.dk

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar