• Gratis fragt på køb over kr. 800,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 4 hverdage
  • Ekspert kundeservice - 53848700

Affaldssystem til affaldssortering

oprettet d.

Affaldssystem til affaldssortering


Er din virksomhed klar til sortering af husholdningslignende affald fra 31. december 2022?

Køb dit affaldssystem til affaldssortering hos Safety Nordic

Fra den 31. december 2022 er det et krav, at virksomheder og erhverv sorterer husholdningslignende affald efter de samme sorteringskriterier som private husholdninger.

Hvad er husholdningslignende affald?
Det husholdningslignende affald er defineret i 10 typer: Pap, papir, plast, glas, metal, mad, restaffald, tekstil, farligt affald og mad- og drikkekartoner. Flere af typerne sorterer de fleste arbejdspladser formentligt allerede. Derfor er det for de fleste ikke 10 nye typer affald, der skal sorteres. Det vil formentligt være en håndfuld.

Ikke alle arbejdspladser vil have alle typer af affald, og nogle typer er der meget af og andre lidt af. De mest almindelig vil være: Papir, plast, metal, pant, rest og madaffald. Løsning på affaldssortering - ECO Station system for affaldssortering

Skal man have 12 beholdere stående i kontormiljøet?
Nej, ikke nødvendigvis. Løsningen er at man vælger de mest anvendte, for eksempel papir, plast, rest og madaffald. Det kan gøres praktisk og nemt med ECO Station med 3 eller 4 rums løsning. De øvrige fraktioner, som typisk ikke benyttes meget, kan med fordel placeres omkring afhentningspunktet for affald i de containere der stilles til rådighed lokalt.

Det skal være let at sortere og hos Safety Nordic bestiller du let dit sorteringssystem, og får det leveret hurtigt og effektivt. Skal du have nyt affaldssorteringssystem, står vi parate til at hjælpe dig med, at få alle de produkter fra vores store sortiment som du har behov for, herunder de affaldssække og affaldsklistermærker du har behov for. Hos Safety Nordic kan du finde affaldsspande og affaldsystemer til sortering i høj kvalitet til lave priser.

Skal alle affaldsspande markeres med det nationale piktogramsystem, inkl. affaldsspande på events, indendørs kontorer osv.?
Det er et krav, at såfremt en affaldsbeholder er mærket med et piktogram, skal det være fra det nationale piktogramsystem. Ved udendørs events er det et krav, at affaldsbeholdere er markeret med piktogrammer. Miljøstyrelsen anbefaler, at alle andre affaldsbeholdere også er markeret med piktogrammer så sorteringen bliver ensartet og at man møder de samme piktogrammer som hjemme i husstanden, men det er ikke et krav.

Safety Nordic leverer det nye fælles affaldsskilte piktogramsystem der er designet og udviklet af Futu, KL, Dansk Affaldsforening og Miljøstyrelsen. Vi anbefaler brugen af det nye fælles piktogramsystem, for at fremme ensformig skiltning på tværs af kommuner og organisationer.

Har du brug for særlig vejledning eller ønsker om specielle sammensætninger af affaldsstationer eventuelt farvevalg og tilpassede affaldsklistermærker, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring på 53848700, send en e-mail på info@safetynordic.dk eller bestil med det samme i vores webshop.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar