• Gratis fragt på køb over kr. 1000,- ex. moms
  • Hurtig og sikker levering 1- 4 hverdage
  • Kundeservice - info@safetynordic.dk

Vidensbasen

Personligt beskyttelsesudstyr (PPE, Personal protective equipment) er alt, der bruges eller bæres af en person (inklusive tøj) for at minimere risici for personens sundhed og sikkerhed.

Dette kan omfatte åndedrætsværn, høreværn, øjenværn, beskyttelsesbeklædning og sikkerhedsselesystemer Personligt beskyttelsesudstyr (PPE) giver beskyttelse til arbejdere, når alle andre kontrolforanstaltninger ikke i tilstrækkelig grad kan eliminere eller minimere risici for en arbejders sundhed og sikkerhed.

Når du vælger PPE, skal du sikre dig, at det er: egnet til arbejdets art og eventuelle risici forbundet med arbejdet en passende størrelse og pasform og rimelig behagelig (f.eks. bærer din medarbejder receptpligtige briller, har ansigtshår eller andre funktioner, der kan påvirke, hvor godt PPE passer?) kompatibel med ethvert andet PPE, som din medarbejder skal bære eller bruge. PPE bør også opfylde alle branchespecifikke krav eller standarder.

Det kan være svært at finde ud af alt i sikkerhedsudstyr. Derfor har vi sammensat en form for FAQ-side baseret på produkttyper og anvendelsesområder. Vi vil løbende udvide vores guides til alle kategorier, er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os via chat, telefon eller mail. Vi forsøger så vidt muligt at gå i dybden med de forskellige certificeringer og godkendelser af produkter i disse vejledninger. Har du særlig viden om en bestemt produktkategori og ønsker at dele ud af din viden, hører vi meget gerne fra dig.

 

Læs om vores store viden her